Inchiriere de elicoptere pentru lucru aerian - sunati acum: Transylvania Live - USA homepageUS Transylvania Live - UK homepageUK Transylvania Live - EU homepageEU Viajes RumaniaES Transylvania Live - CanadaCA Transylvania Live - Australia AU
Holidays
Flightseeing
IncentiveCharters
Heli Sports
Aerial Works
The Fleet
Eurocopter
AugustaBell
Robinson
Spontaneous?, Do you want to fly for free?
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
AffiliateContact


Asta


 

Aerial cargo in Transylvania

 

Lucrari aeriene

Rent Helicopters va ofera serviciile unor piloti experimentati in activitati aeriene in Europa.
Departamentul nostru de vanzari va sta la dispozitie pentru a analiza cerintele dumneavoastra, dar si pentru a recomanda produsele si serviciile adecvate.
Ne mandrim cu gradul de indeplinire al nevoilor si cererilor clientilor nostri, depasind asteptarile lor – rapid, fiabil si in conditii de siguranta.


Filmari si fotografieri aeriene profesionale

Space-cam Giro stabized platformPentru televiziuni si industria cinematografica oferim: Elicoptere cu platforme giro stabilizate, Cineflex V 14 HD, si SD certificate pentru elicopter. Scapati de grija umblatului pentru autorizatii. Avem toate autorizatiile de survol si filmare pe teritoriul Romaniei. In 24 de ore obtinem autorizatii pentru arii protejate. detalii aici
Inchirierea sistemelor girostabilizate pentru camere folosite in cinematografie Sistemul Girostabilizat Continental si Sistemul Girostabilizat Flight Head . Contactati-ne!

.

Filmari si fotografieri aeriene semi-profesionale

Hire a helicopterPentru evenimente, companii imobiliare, de constructii, organizatii sportive. Se asigura la cerere cameraman sau fotograf cu experienta, angajat al televiziunilor nationale sau in industria de film, camera semi professionala HDV video, fotografi de la 10 Megapixels (RAW, JPEG, TIFF) si dreptul de copyright asupra fotografiilor si filmarilor va va apartine in exclusivitate.
Preturi: €599/ora elicopter de un pasager, €790/ora, elicopter de pana la 4 pasageri; €250/ora serviciile foto-video; TVA 19% nu este inclus in pret. Contactati-ne!


Reclama aeriana cu Skybanner de 1400mp Skybanner

 

O campanie organizată cu un Skybanner pe o perioada de una sau două săptămâni, cu siguranta va avea impactul scontat.
Pentru evenimente cum ar fi, concerte în aer liber, evenimente sportive sau festivaluri putem zbura cu megabannere aeriene uimitoare care vor atrage atenţia publicului. mai mult

 

 

Hire a heavy lift helicopter

Ridicari de obiecte grele

Elicopterele pot fi folosite pentru lucrarile ce implica ridicari de obiecte grele. Pentru companiile de constructii si furnizorii de clime/rooftop putem oferi elicoptere de medii dimensiuni, ce pot ridica pana la 1400 kg, si piloti cu mai mult de 10 ani experienta.

Elicoptere specializate - macarale aeriene pot ridica pana la 9072 kg sau 11340 kg, si pot fi utilizate in lupta cu focul, Instalarea de linii electice sau constructii de telecabine, transport de echipamente grele si instalatii de amplasat pe acoperisuri HVAC (incalzire, ventilare, instalatii de aer conditionat) sau va putem oferi servicii de ridicare pentru mutarea platformelor din industria petrolifera si a gazelor naturale.
Mai multe detalii despre elicoptere-macarale!

Elicoptere Mil de mare tonaj
Daca aveti nevoie de transport sau ridicari de obiecte grele de pana la 1400 kg, dar sub 9 tone, va putem oferi elicoptere Mi-8, care pot rodica pana la 2500 kg (greutate externa), Mi-171 care pot ridica pana la 4000 kg, sau Mi-26 care pot ridica pana la 20 de tone. ( toate aceste detalii depind de altitudine si temperatura). Mai multe detalii despre elicopterele Mil!

Cititi un Studiu de caz (click dreapta si Save as pentru download)!

Vizualizati un film despre o lucrare la cladirea Polus din Constanta, 53 de clime ridicate in cca 6 ore de lucru efectiv!


Pentru mai multe detalii Contactati-ne!

 

Inchiriere de elicoptere pentru diferite lucrari aeriene

- servicii agricole (servicii de pulverizare, cartografieri agricole)
- salvamont
- survolari si supravegheri conducte
- topografie  ( scanare laser si infrarosu)
- termografie
- parasutism

 


Inchiriere de avioane pentru lucru aerian


Aeronave pentru expozitii, filmari statice sau in zborInchiriere de avioane de epoca si aeroplane pentru filmari, mitinguri, expuneri in mall sau expozitii

Aeronave pentru filmari
Va punem la dispozitie elicoptere, aeroplane, biplane si diverse avioane si jeturi pentru productie de spoturi, filme sau emisiuni TV.
Se asigura transport echipaj si montarea aripilor la locul de filmare.

Expozitii-centre comerciale, mitinguri, festivaluri
Imbunatatiti in mod spectaculos decorul in centrele comerciale, la festivaluri sau concerte prezentand o aeronava. Rent Helicopters este specializata in inchirierea de aeronave; pentru orice solicitare in domeniu va stam la dispozitie pentru a analiza cerintele dumneavoastra, dar si pentru a recomanda produsele si serviciile adecvate.

 

Skywriting

 


Skywriting

 

Realizam semne sau litere mari de un kilometru,  la o altitudine de 5000 – 6000 metri. Skywritingul este genul de reclama ce acopera cel mai mare camp vizual al publicului aflat la manifestari sau festivaluri.
Putem scrie pe cer un semn mare sau pana la 3-7 caractere, in functie de complexitate.
Cititi descrierea!


Show de acrobatie aerianaShow de acrobatie aeriana

Display in formatie - 15 minute cu evolutii ca:
formatie esalonata – dublu looping, nod Savoia, tonou, zbor pe spate, rasturnare;
formatie etajata – looping, nod savoia, tonou; rupere – prin intersectare sau inima;
intersectari individuale
cu intoarcere din ranversare sau immelman, in timpul intersectarilor se executa tonouri.

Display solo - 10 minute – acrobatie individuala cu elemente de inalta acrobatie (rasuciri pe vertical, evolutii negative, declashate, Abracadabra, Lomchevaq etc)

Vinatoarea de baloane: se lanseaza baloane cu gaz usor, care se ridica si pe rind cele doua avioane incearca sa le sparga ( intra in ele) sub privirile publicului.
Contactati-ne!

 

.

Trimite e-mail pagina aceasta! (clic pentru a trimite e-mail unui prieten)

AddThis Social Bookmark Button  

.

.© Transylvania Live - expert in Transylvania 2008
Adventure
Nature
Activity
Ski Holidays
Heli tours
Special interest
Learning

Trekking-Climbing
Walking - Hiking Climbing School

Heli Hiking
Heli Biking
Heli Skiing

Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Danube Delta luxury resort -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism -Europe festival -destination wedding Transylvania -painting workshop in Transylvania -buy art from Transylvania -press about us -genealogy Romania -genealogy tours in Transylvania -destination wedding Transylvania -rent a villa in Danube Delta - BMW motorcycle rental Europe -private guides -2008 journeys calendar -2008 Valentine's Day idea -Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Dark tourism - History of Dracula - Real Dracula -Romania Genealogy -Transylvania Genealogy -Hiking Tour Romania -Hiking Transylvania -Hike Romania -Hike Transylvania -Halloween Romania - Halloween Transylvania -Halloween in Europe -Halloween Tour -Halloween Vacation -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - www.inchiriere-avion.ro