Holidays
Sightseeing
Festivals
Cultural
City Break
For Couples
Dracula tours
Adventure
Hiking Tours
Cycling tours
Winter Holiday

More adventure and special interest programmes!
Luxury
Danube Delta
Rent-A-Heli
Private tours
Castle tours
Tailor Made
Villas&Cottages
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
Contact
Affiliate
Rent Helicopters in presa!

Rent Helicopters in the press
Rent Helicopters in Rotorhub

Atunci cand sund chemati la lucru titanii
Atunci cand ai de ridicat ceva foarte greu elicopterele nu sunt primul lucru la care te gandesti ca o solutie. Exista insa cerere pe piata pentru elicoptere, care sunt folosite la ridicarea unor obiecte grele in locuri putin accesibile altfel sau in cazuri cand urgenta o cere, asa incat operatorii de elicoptere sunt adeseori chemati sa rezolve o mare diversitate de solicitari de acest gen, asa cum a descoperit jurnalistul JimWinchester.
"In celalta parte a Europei accepta provocarile Rent Helicopters, o companie cu sediul central in Turda, Romania. Compania este un broker de charter aerian, singura specializata in inchirierea de elicoptere, atat occidentale cat si dintre cele construite in Comunitatea Statelor Independente." Cititi articolul

 

Inchirieri de elicoptere in Romania - articol in ziarul Capital

 

Elicopter sau avion-cat costa sa inchiriezi?

de Senica I.Micu

De la cateva sute pana la cateva mii de euro. Asa stau lucrurile cand vine vorba de inchirierea unui charter VIP sau a unui elicopter pentru o ora de zbor.

"In prezent cei mai multi clienti vin din sectorul corporate, altfel spus companiile isi transporta directorii fie pentru a vizita un teren pe care vor sa faca o investitie, fie pentru a ajunge la un eveniment" vine cu o completare Alin Todea, Business Development Manager la Rent Helicopters.

Cititi articolul aici!


Men's Journal about Transylvania Live's Heli-ski in Transylvania


Heli-ski in Transylvania in Men's Journal

Get wild in the Land of Dracula
Explore Rumania's rugged side with the adventure set
By Paul Bibeau

 

..take a chopper out of town to heli-ski the Iezer Papusa, Fagaras, and Bucegi mountains. A customized trip sure to be unforgetable but you'll have to be in in excellent conditon to hack it.

Read the article 

Transilvania Live Rent Helicopters in El Economista (Spania)

Con el viento de cola: viva la experiencia de montar en helicóptero

Transylvania Live en El EconomistaLos Cárpatos. Desde que Bram Stoker lo convirtiera en un vampiro de ficción, Drácula se ha convertido en un mito que atrae cada año a miles de visitantes a su castillo. Por 159 euros, en Rent Helicopters se organiza un viaje de 25 minutos donde puede apreciarse la majestuosidad de los Cárpatos y la tenebrosa belleza de la fortaleza del conde. read the article

 


Rent Helicopters in Capital Luxury
Articol in Capital Luxury

Pentru companiile care dezvoltă servicii în zona avioanelor, cei mai multi clienti vin din sectorul corporate, managerii preferând acest mod de transport fie pentru a vizita un teren pe care vor să facă o investiție, fie pentru a ajunge la un anumit eveniment. Este o piată care a crescut în ultimii zece ani, odată cu schimbarea culturii de business, peste tot în Europa...
„De exemplu, au fost transportati astfel cu elicopterul executivi de la Nokia, din Finlanda, care, fiind la vanatoare în Regatul Unit, aveau nevoie de un transport rapid la aeroportul Heathrow din Londra pentru a prinde avionul. Sau, Chris Hale, producatorul de la Top Gear, a avut nevoie de un elicopter pentru două ore de filmare în Albania“, detaliază managerul Rent Helicopters.
Clic aici pentru a citi articolul!

 

 

Rent Helicopters -produsul Nunti cu elicopterul in presa de specialitate

Rent Helicopters in presa Inchirieri de elicoptere pentru nunti - articol Ideal Mariaj

Citeste articolul din Ghidul Miresei - clic aici! Citeste articolul din Ideal Mariaj -clic aici!
nunta cu elicopterul in presaElicopter pe post de limuzina pentru nunta ta!
de Diana Condescu

Pentru o “nunta la inaltime”, miresele pot folosi elicopterul. Idei: o intrare de mare clasa la restaurant cu elicopterul, transferul mirilor cu elicopterul intr-un cadru natural pentru realizarea unor fotografii memorabile, deplasarea pe calea aerului la o manastire unde se poate oficia cununia sau, de ce nu, furatul miresei cu elicopterul. Vom afla mai multe despre acest "lux" de la Alin Todea, Business Development Manager, din cadrul Rent Helicopters.
Citeste articolul!nunta cu elicopterul in presa


Transport pentru nunta-alege un mijloc special!
de Alexandra Irimiea

Adaptam solutiile pe care le furnizam la nevoile clientilor, fie ca e vorba de un buget mic, fie ca e vorba de un client care doreste un miting aviatic la nunta, asa cum s-a intamplat cu unul din clientii nostri. Acestuia i s-a organizat o parada aviatica cu 3 avioane, 2 elicoptere si un avion de acrobatie. Elicopterele au aruncat petale de trandafiri deasupra nuntasilor, iar avionul a sustinut un show de inalta acrobatie. Alin Todea, Business Development Manager la Rent Helicopters.
Citeste articolul!


Voucherele cadou de zbor in ziarul Adevarul

Articol in Adevarul despre inchirieri de aeronave cu Rent HelicoptersZbor deasupra Snagovului ca în anii ’30
de Ana-Maria Niculae
O cască din piele, o pereche de ochelari retro şi un avion de epocă pentru o distracţie pe cinste. O replică a unui aparat de zbor dintre cele două războaie mondiale plimbă pasionaţii de aviaţie deasupra oraşului Snagov. Cuvântul „retro“ atrage din ce în ce mai mulţi curioşi, începând cu târgurile anticarilor care aduc obiecte vechi de zeci de ani, până la aparate de zbor de epocă. La aproximativ 30 de kilometri de Capitală, pasionaţii de astfel de aparate, dar care nu au avut ocazia să zboare cu un asemenea avion, au la dispoziţie un helidrom. Avionul decolează în fiecare weekend de pe un teren amenajat în localitatea Ciolpani, iar turul de aproximativ 20 de minute oferă o panoramă asupra lacului Snagov, a Mânăstirilor Snagov şi Ciolpani, dar şi a locurilor înconjurătoare de la o înălţime de peste 150 de metri. Cei care nu se mulţumesc doar cu un zbor liniştit, pot avea parte şi de senzaţii tari. Pilotul le poate face câteva demonstraţii de acrobaţie. Clic aici pentru a citi articolul!
Rent Helicopter in Business Pres

Elicopter de inchiriat: Cum ajungi mai repede la intalnirea de afaceri

Inchiriaza un elicopter si vei ajunge mai repede, mai confortabil si mai usor din orice colt al tarii in altul, dar si dintr-o tara in alta. Companiile de profil inchiriaza si elicopere care costa 8.000 de euro ora de zbor, dotate cu interioare luxoase si fotolii elegante. Costul deplasarilor cu elicopterul depinde de distanta, numar de pasageri si conditiile de lux pe care le soliciti. Unele companii iti asigura si transfer cu limuzina, cazari si rezervari la restaurante selecte. "Putem sa asiguram o deplasare a 3 pasageri din Bucuresti la Brasov sau la Mamaia, cele mai cerute rute cu o aeronava economica la un tarif de 1800 de euro plus TVA", a declarat Alin Todea, Business Development Manager Rent Helicopters. Citeste!
Efecte ale norului de cenusa vulcanica asupra pietei de inchirieri de elicoptere in Curierul National
Rent Helicopters in Curierul National

Aeroporturile închise au tinut la sol si aceste aparate, desi acestea puteau zbura fără probleme. Rent Helicopters, o licentă a companiei Transilvania Live, a avut cereri la care nu a putut răspunde din cauza norului, tot din cauza aeroporturilor închise, însă cererea nu a fost mai mare pe această perioadă, pentru firma care închiriază si avioane de mici dimensiuni. Clic aici pentru a citi articolul!

 


Men's Journal about Transylvania Live's Heli-ski in Transylvania

 

Event - Evenimente cu elicoptere

Zborul - o distractie de neuitat

Solutia unui eveniment de neuitat este data de acel eveniment original, nemaivazut, nemaifacut, acel element la care nu te poti astepta....

Clic aici pentru a citi articolul!

 

 


Men's Journal about Transylvania Live's Heli-ski in Transylvania

Heli-hiking in Transylvania in Unique Travel - revista de calatorii de lux a Rusiei

O vizita la Dracula / Muntii Carpati
de Ivan Vasin

Compania Rent Helicopters propune diferite programe de Heli Hiking in Transilvania iar cea mai interesanta este o calatorie cu elicopterul in Bucegi, cu plecare din Brasov si survol deasupra castelului lui Dracula de la Bran.
Cititi articolul (in rusa)


 

 

Alte interviuri si articole cu companii Transylvania Live

Transylvania Tours to Travel ChannelTransylvania Live on Travel Channel

The itinerary of the Vampire in Transylvania tour was a major source of inspiration for Mysterious Journeys, a production company working with Travel Channel. Transylvania Live has currently assisted them on a documentary based on our dark legends. The documentary was broadcasted on Travel Channel October 29, 8:00 pm, Oct 30, 12:00 am, Oct 31, 11:00 am.

Mysterious Journeys - The Hunt for Dracula

Undertake a chilling journey into the very soul of Romania in search of the true story behind the dark prince of the undead: Dracula. Who was the inspiration for Count Dracula? Was he a real man or a man of fiction?
Wach the movie here!


Transylvania Live in Top Ten, according to Fodor's travel guide

Fodors.com The prestigious Fodor's travel guide, placed Halloween in Transylvania with Vlad the Impaler in Top Ten Must-Do-Adventures.
Been there, done that, and you've got the T-shirt to prove it? Make 2007 your year to experience some new travel thrills. Below are ten must-do adventures that will make the coming New Year one to remember.  read the article
Transylvania Live interviewed by KZSB AM 1290 Radio from California

Around the WorldOur US representative, Andreea Leaha was interviwed about our 'Halloween tour in Transylvania with Vlad the Impaler" by the travel radio "Around the World" in Santa Barbara, California. The show was aired live on Thursday, October 26th, 2007 AT 10 AM (PST). The program was broadcast in Australia on 99.7 FM in Queensland and to another 30+ radio stations via ComRadSat.
download the interview - mp3


Daily Mirror's readers enjoing Transylvania Live's award

winners-daily-mirror-transylvania-tour
Transylvania Live
is proud to announce the winners of the contest organised by Daily Mirror.

Helena
and David Gladwin, from Isle of Wight, UK, have explored the magic realms of Transylvania, in August, in a special Vampire Holiday.

Click here
to see the advert.
Daily MirrorVacation with Vampires in Transylvania - Reflections magazine

by Andrea Beringer
Bellevue Club - ReflectionsWould-be vampire hunters can explore Transylvania solo or seek courage in numbers on one of the increasingly popular Dracula tours. The commercial tours find their own ways to inflict a bigger bite of vampire pop culture for victims—er, visitors. Outfitters may throw vampire balls, host Halloween costume contests, show classic Dracula films on board the bus or hand out small cross necklaces and survivor certificates to their brave travelers. read the article  


 

 

Kit pentru presa

Esti un jurnalist si lucrezi la un material care implica elicoptere si avioane? Putem sa-ti punem la dispozitie cateva idei de subiecte, interviuri cu experti, sau cel putin opinii ale lor pe subiectul tau. Am aparut la televiziune si in showuri de radio si am fost intervievati de numeroase publicatii tiparite sau online.

Cum dai de noi?

Cea mai buna cale e prin email. Ne verificam mailul si cand suntem in deplasari.

Exista un deadline? Suna-ne! Suntem obisnuiti cu deadline si putem colabora si cu al tau.

Aici sunt cateva imagini de buna calitate (click dreapta pe link pentru a downloada imaginea)
Bran Castle, aka Dracula's Castle - TIF Image, 9,85 MB
Moldovita Monastery - TIF Image, 19,5 MB
Peles Castle - TIF Image, 4,22 MB

Puteti folosi aceste imagini pentru publicare. Va rugam includeti o nota astfel:
Imagini www.rent-helicopters.com
This site is best viewed with Microsoft Internet Explorer 6.0 © Transylvania Live 2006
Adventure
Nature
Activity
Ski Holidays
Heli tours
Special interest
Learning

Trekking-Climbing
Walking - Hiking Climbing School

Heli Hiking
Heli Biking
Heli Skiing

 
Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Danube Delta luxury resort -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism -Europe festival -destination wedding Transylvania -painting workshop in Transylvania -buy art from Transylvania -press about us -genealogy Romania -genealogy tours in Transylvania -destination wedding Transylvania -rent a villa in Danube Delta - BMW motorcycle rental Europe -private guides -2008 journeys calendar -2008 Valentine's Day idea -Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Dark tourism - History of Dracula - Real Dracula -Romania Genealogy -Transylvania Genealogy -Hiking Tour Romania -Hiking Transylvania -Hike Romania -Hike Transylvania -Halloween Romania - Halloween Transylvania -Halloween in Europe -Halloween Tour -Halloween Vacation -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - www.viajes-rumania.es