Holidays
Flightseeing
Incentive
Charters
Heli Sports
Aerial Works
The Fleet
Eurocopter
Augusta
Bell
Robinson
Spontaneous?, Do you want to fly for free?
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
Contact
Affiliate

 

Heli ski Transylvania
Un weekend de ski cu elicopterul in Transylvania

(Ro9.1.RoHe)

Daca vreti sa fiti regele partiei, incercati zonele montane neatinse de turismul de masa si veti avea sansa sa coborati prin zapada proaspata!
Cele mai atractive zone pentru heli ski in Transilvania sunt crestele gigantice ale Muntilor Fagaras.


Heli Ski, Heli Snow board RomaniaProgram

2 zile de heliski (aproximativ 5 000 de metri pe verticala, 4 urcari pe zi)
Program alternativ in caz de vreme rea – alpinism pe gheata, free ride
Sonda avalansa
Ghizi IBVB si AGM

 Informatii speciale

Programul de heli ski si itinerariul depind de conditiile meteo favorabile zborului, de nivel de pregătire a turistului si conditiile zăpezii. Veti fi asistati de un ghid profesionist care vă va recomanda zonele bune pentru ski. Este necesară o buna condiţie fizică.


Termeni de anulare a zborului
In cazul in care zborul nu se poate efectua din cauza conditiilor vremii, clientului i se va  inapoia suma platita pentru zborul cu elicopterul. In cazul in care zborul este anulat de turist cu mai putin de 60 de zile inainte, suma nu se inapoiaza.

 

Helisopter for Heli ski in RomaniaElicopterul


Tipul de elicopter este  Eurocopter AS 350 B3 fabricat 2003.

Cei peste 20 de ani de experienta in zborul cu elicopterul recomanda echipa noastra de piloti ca fiind cea mai buna in domeniul Ski cu elicopterul in Transilvania.

 

Cazare

Accomodation for Heli skiCabana Balea Lac     

Cabana Balea Lac este situata in zona turistica Balea Lac, care este cea mai densa retea de ape din Romania: lacuri glaciare si cascade. Cabana este situata la o altitudine de 2034 m, pe o peninsula a lacului glaciar Balea, fiind inconjurata din 3 parti de apa. Camerele cabanei sunt duble (camere cu mai multe paturi sunt de asemenea disponibile) si sunt dotate cu baie proprie, mobilier din lem de pin si stejar, cu priveliste a zonei inconjuratoare. Sunt disponibile si camere single, conta unui cost suplimentar. Restaurant, bar, terasa, incalzire centrala si spatiu de aterizare pentru elicopter la 10 metri de cabana.

 

Accommodation for Heliski in Transylvania

Complexul turistic Albota  

Cabana Albota este un complex turistic nou, situat la poalele Muntilor Fagaras care ofera tot confortul necesar.
Servicii extra incluse: mic dejun bufet, pranz si cina tip picnic, fapt care va ofera posibilitatea de a gusta specialitatile bucatariei transilvanene.
Pachet de weekend

Pachetul de weekend include:

  • 3 nopti de cazare in camera dubla la cabana Balea Lac sau Albota
  • 3 mic-dejunuri si cina, 2 picnicuri montane
  • 2 zile de heliski, minim 4 urcari pe zi
  • Transfer dus – intors de la aeroport la cazare (cu masina + bilet telecabina) din Sibiu
  • Serviciile unor ghizi montani si instructori profesionisti  
  • Sonda avalansa   

Nota: pentru clientii internationali putem oferi bilete de avion catre Sibiu la cele mai bune preturi.


Pret si date de plecare

Luna
Perioada de cazare
Heliski
Pret*
la cerere
3 zile
2 zile
1 400 €

* pretul nu include comision de 5% pentru platile cu card (Visa, MasterCard)Helicopter skiing guide in Romania
Ghidul

Schiaza si calatoreste cu Campioni: aceasta este inca o oportunitate de care va veti bucura. Martin Freinademetz ( dublu campion Mondial si triplu Campion European), legenda Snowboarding-ului vă va insoti in aventura dumneavoastra

 

Plati

Acceptam MasterCard si Visa pe sistemul nostru de plati securizate on-line, MasterCard, Visa, JCB, Diners Club si American Express prin fax si telefon.
De asemenea acceptam plati via PayPal (cu credit card, Visa, MasterCard, American Express, Discover sau din contul PayPal),transfer bancar si Western Union.
Clic aici   pentru a accesa pagina noastra de rezervari! (pagina este in limba engleza)


Atractii turistice

Pe langa programul de Heli Ski  putem crea un program care sa includa tururi locale de una sau doua zile (Brasov, Sighisoara, Bran, Sinaia, Brasov).

Brasov
Timp de secole, Brasovul a fost poarta de trecere între Valahia, Moldova si Transilvania, detinând unele privilegii comerciale. Astfel, atât producatorii cât şi negutatorii prosperau in acest oras. Oraşul Brasov a fost fondat in Evul Mediu, dar nu se cunoaste o data exactă. Ceea ce se cunoaşte cu exactitate este că germanii care au venit în Romania in timpul secolului 13 au gasit  aici o comunitate româneasca   – oraşul este o dovada vie a modului în care aceste doua culturi au co-existat. mai multe detalii

Sighisoara
Bucurati-va din plin de o locatie medievala! Sighisoara este cel mai bun loc in care va puteti bucura de o aventura medievala. Cetatea medievală a Sighişoarei este cea mai frumoasa din Europa, inca locuită, si totodată monument UNESCO. Un oras cu atmosferă caldă si intima, care ofera privelisti uluitoare, unde gasiti preparate delicioase in restaurantele cu arhitectura veche, si povestiri vampiresti; vizitati Turnul cu Ceas, Colectia de Arme Medievale si Camera de Tortură. mai multe detalii

Bran
Castelul Dracula din Bran isi datorează renumele atat pentru farmecul sau unic cat si pentru mitul creat in jurul lui Dracula. Castelul Peles, cea mai frumoasa rezidenta regală din Europa.Bucuresti
O sesiune de cumparaturi intr-o adevarata capitala europeana – Bucuresti; luati pulsul vietii de noapte a Bucurestiului: cazinouri, cluburi de noapte, discoteci sau cluburi si restaurante romantice. In drumul spre Bucuresti puteti vizita Castelul Peles din Sinaia, cea mai frumoasa rezidenta regala din Europa si puteti servi un pranz special la Restaurantul Palace, locul unde pasagerii faimosului tren Orient Express obisuiau sa serveasca masa. Puteti vizita si  Manastirea Snagov, unde, conform legendei a fost inmormantat Vlad dupa ce a  fost asasinat. mai multe detalii

 

Sunati-ma inapoi!

Consider in mod serios ca doresc sa fac o rezervare.
Sunati-ma inapoi!

(clic aici pentru a ne furniza numele dumneavoastra, numarul de telefon si perioada cand doriti sa fiti contactat iar noi va vom suna)


Kit de presa

Sunteti un jurnalist sau un reporter care lucreaza la un editorial despre heli ski, Transylvania, nunti, drumetii sau tururi culturale? Va putem oferi idei pentru articole, intreviuri si nu numai! Am aparut in emisiuni televizate si la radiouri si am fost intervievati de numeroase publicatii internationale.

 

Cum sa ne contactati

Cea mai buna cale de a ne contacta este prin email . Verificam e-mailul chiar si cand suntem pe drum.

Aveti un termen limita? Sunati-ne! Suntem obisnuiti cu termenele limita si va putem ajuta.


Mentiuni media

Suntem incantati sa afirmam ca  Transylvania Live - Rent Helicopters  a atras atentia unor importante publicatii si televiziuni.
mai multe detalii aici

 

 

 

Trimite email!(clic pentru a trimite un email unui prieten)

AddThis Social Bookmark Button  

 © Transylvania Live - expert in Transylvania 2008
Adventure
Nature
Activity
Ski Holidays
Heli tours
Special interest
Learning

Trekking-Climbing
Walking - Hiking Climbing School

Heli Hiking
Heli Biking
Heli Skiing

Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Danube Delta luxury resort -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism -Europe festival -destination wedding Transylvania -painting workshop in Transylvania -buy art from Transylvania -press about us -genealogy Romania -genealogy tours in Transylvania -destination wedding Transylvania -rent a villa in Danube Delta - BMW motorcycle rental Europe -private guides -2008 journeys calendar -2008 Valentine's Day idea -Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Dark tourism - History of Dracula - Real Dracula -Romania Genealogy -Transylvania Genealogy -Hiking Tour Romania -Hiking Transylvania -Hike Romania -Hike Transylvania -Halloween Romania - Halloween Transylvania -Halloween in Europe -Halloween Tour -Halloween Vacation -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - touristclick.com